Termeni si condiții de utilizare 01-09-2018

 

 

  1. Definitii

Următorii termeni vor însemna:

Cumpărător: orice persoană fizică, companie sau altă entitate juridică care emite o Comandă și care este utilizator înregistrat al site-ului www.fermabio.eu

Vânzător:    S.C. Turbomodel SRL, cu sediul social în București, str. Redisoara nr 1 sect.1, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J40/7373/1991, CUI RO 1587192,  email: admin@legumebio.ro

Produse –    orice produs menționat în comanda care urmează a fi furnizat de către Vânzător ,Cumpărătorului.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze produsele, iar Cumpărătorul este de acord să primească aceste produse și să achite contravaloarea acestora, numai dupa ce a fost de acord cu termenii si conditiile dacă acestea nu au fost achitate deja

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător.

  1. Documente contractuale

Site-ul www.fermabio.eu, denumit în continuare .fermabio.eu, este proprietatea S.C. Turbomodel SRL, cu sediul social în București, str. Redisoara nr 1 sect.1, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J40/7373/1991, CUI RO 1587192

Utilizarea site-ului fermabio.eu de către Cumpărător, respectiv înregistrarea unei comenzi electronice, implică acceptarea de către acesta a termenilor și condițiilor de mai jos, precum și a acceptării utilizării adresei de poștă electronică (e-mail) ca mod de comunicare scrisă la distanță.
Confirmarea Comenzii de către Vânzător implică o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător (nu este necesară confirmarea primirii din partea Cumpărătorului). Contractul intra în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător, iar termenii și condițiile prezentate în această pagină (“Termeni și condiții”) stau la baza acestuia.
Recomandăm citirea cu atenție a paginii “Termeni și Condiții”.
Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare prealabilă, ultima versiune putând fi găsită accesând această pagină, numită “Termeni și Condiții”.
Comunicarea cu magazinul se poate face prin utilizarea datelor și modalităților de contact furnizate în secțiunea “Contact”.
3. Dreptul de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului fermabio.eu – imagini, texte, elemente grafice, scripturi, programe, baze de date etc. – este proprietatea S.C. Turbomodel SRL și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al S.C. Turbomodel SRL a oricărui element prezentat mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.
S.C. Turbomodel SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Turbomodel SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.
4. Produsele și serviciile oferite de SC turbomodel SRL pe www.fermabio.eu

Produsele comercializate prin intermediul fermabio.eu sunt produse din categoria alimente, bauturi si casa, în ambalajul original al producătorului sau ambalate si etichetate in regim propriu, în perfectă stare și în termenul de garanție oferit de producători și furnizori sau in termenul legal acceptat de Directia Sanitar Veterinara, iar în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală conform legislației în vigoare sau bon fiscal in cazul in care plata se face numerar la primirea comenzii. Calitatea produselor este garantată de către producători și/sau furnizorii acestora. Unitatea de masură pentru produsele comercializate prin intermediul acestui site este bucata ,legatura,litru sau kg, unitatea de masura fiind specificata la fiecare produs in parte. Pentru produsele care se vand la greutate variabila toate informatiile necesare se regasesc pe site, la fiecare produs in parte. Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade în sarcina producătorului care a afisat pe ambalaj respectivele informații, cat si in sarcina fermabio pentru produsele cu greutate variabila.
Produsele sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. Turbomodel SRL își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă a unui furnizor de produs, nu exista in stocul Furnizorului sau nu respectă calitatea cerută de Vânzător.
S.C. Turbomodel SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Ne rezervăm dreptul de refuza colaborarea cu clienții care au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau cu clienții care au comenzi livrate refuzate, din motive neîntemeiate ,sau cu clientii care nu sunt de gasit nici telefonic nici la adresa de livrare decat in cazul in care achita la urmatoarea comanda contravaloarea produselor pe care le-a comandat si care nu au fost livrate exclusiv din vina lui .
Prețurile prezentate sunt în lei (RON), includ TVA (9 % sau 19%) și includ costurile de livrare exceptie facand produsele trimise cu un curier rapid . Prețul primit în momentul confirmării comenzii prin email, telefonic sau alta metoda de comunicare adecvata, va fi același cu pretul de achiziție tipărit pe factură, cu exceptia produselor care se vand la kg. si a caror valoare va fi calculata in functie de gramajul produsului aferent. Pretul pe kg este specificat pe site la fiecare produs care se vinde la greutate variabila.
Valoarea minimă necesară pentru lansarea unei comenzi este in functie de distanta pana la adresa de livrare si poate fi variabila intre 0 si 100 lei.
Imaginile publicate pe site prezintă produsele reale, iar produsele livrate pot diferi ușor de imaginile prezentate (ambalaj, culoare).

  1. Plata comenzii

Produsele comandate pe site-ul www.fermabio.eu trebuie achitate integral. Plata produselor comandate, conform acestor “Termeni si Conditii” se poate face, deocamdata numai numerar in momentul livrarii . Pentru produsele pe care le vindem la greutate variabila (indicat in descrierea produslui) bonul fiscal se va emite conform gramajului produsului livrat.

  1. Livrarea comenzii

S.C. Turbomodel SRL își rezervă dreptul de a informa clientul privind livrarea comenzii printr-o metoda de comunicare adecvata, înainte de onorarea acesteia.
Livrarea produselor comandate se va face doar în Bucuresti și Ilfov in functie de cat de multe comenzi sunt in accea zi , prin personalul de livrări S.C. Turbomodel SRL sau partenerii acestuia, Livrarea produselor se va face la domiciliul, sediul sau adresa indicată de client in formularul de comanda ,la nivel de strada si numar ,dar in cazuri deosebite ,(batrani bolnavi ,femei gravide ,mame cu copii mici ,sau orice persoana care nu se poate deplasa )pana la intrarea in apartament .

“Intervalul orar de livrare ” este intervalul dorit de client pentru livrare ,   inscris pe formularul de comanda in care vanzatorul va face tot posibilul  sa ajunga , iar in cazul in care nu poate sa respecte acest interval  ,vanzatorul va anunta cumparatorul cu cel putin 1 ora inainte ,prin mesaj sau telefonic ,punandu-se deacord cu cumparatorul pentru o alta perioada de timp sau o alta adresa .Intervalul orar de livrare este orientativ ,este pentru o planificare a clientilor din ziua respectiva in functie de adresele acestora si nu obliga vanzatorul la respectarea cu rigurozitate a acestuia .

Condițiile de livrare sunt supuse schimbării fără o notificare în prealabilă.
7. Transferul proprietății

Transferul proprietății asupra Produselor se realizează în momentul livrării (presupune primirea bonului fiscal prezentat de personalul Vânzătorului).
10. Limitări de responsabilitate

Site-ul fermabio.eu este găzduit de serverele unei terțe firme. Vânzătorul nu va putea fi făcut responsabil pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând, dar nelimitându-se la modificări ale site-ului, ale setărilor sau ale scripturilor. Vânzătorul nu va putea fi făcut răspunzător pentru erorile apărute datorită utilizării anumitor browsere pentru vizitarea www.fermabio.eu. Vânzătorul nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul fermabio.eu și nu poate fi făcut responsabil de orice tip de relație/tranzacție/colaborare/etc. care se stabilește între Dvs. și acestea. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.
Informațiile prezentate pe site sunt pentru uz personal și pot fi reproduse prin tipărire doar în acest scop. Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau încorporate într-un alt document sau material fără permisiunea scrisa a SC Turbomodel SRL.
Vânzătorul nu va putea fi făcut răspunzător pentru orice fel de prejudiciu ce ar putea rezulta din folosirea informației prezentate pe site, din lipsa acesteia, de orice tip de erori sau omisiuni care pot conduce la orice fel de pierderi. Cumparătorii sunt de acord, în mod expres, că folosirea acestui site și cumpărarea bunurilor și serviciilor oferite se face pe propriul risc.
11. Abonarea și dezabonarea la newsletter ( oferte )

Inregistrarea  pe siteul www.fermabio.eu a  cumpărătorilor este gratuită și voluntară, și implică acceptarea de primire de comunicări comerciale (oferte ) la adresa de email furnizată la înregistrare. Vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email . Dacă există orice fel de motive pentru a crede că un abonat nu respectă prevederile prezentului document atunci Vânzătorul își rezervă dreptul de a restricționa accesul acestuia la newsletter.

13. Politica retur produse

Produsele sunt perisabile si nu se returneaza.

13. Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal