Cum cumpăr? Cum pot vedea oferta actualizată?

Pentru a cumpăra produse de la noi, prima oară trebuie să apăsați pe butonul alăturat pentru înregistrare  în baza noastră de date, după care, în scurt timp după completarea datelor, veți primi un email pentru confirmarea adresei de email. Din acest moment sunteți înscris în baza noastră de date și veți putea da comanda pentru zilele în care facem livrări.

Deoarece produsele din oferta de pe site nu sunt actualizate cu preturile , imediat ce vă înregistrați  vă vom trimite un formular de comanda ce conține oferta de produse actualizata la zi . Din momentul în care ați fost înregistrat  în baza noastră de date, veți primi de doua ori pe săptămâna,  luni și joi dimineața, formularul de comanda cu oferta noastră la zi, indiferent dacă doriți să comandați sau nu. In cazul în care doriți să dați o comanda atunci  trebuie sa completați cantitățile  din produsele pe care doriți sa le primiți, adresa și numărul de telefon și sa apăsați butonul “ Finalizează comanda “. De regula noi livram produsele  marți și vineri sau chiar  de trei ori pe săptămâna în funcție de numărul de clienți pe care ii avem, întodeauna numai după ora 17:30 pentru ca pana la acea ora suntem  la ferma și recoltam produsele pe care le livram proaspete în seara respectiva . Livrarea o facem la adresa pe care dumneavoastră o menționați  pe formularul de comanda , anunțându-vă înainte cu aproximativ 30 min printr-un apel telefonic.

Deocamdată nu exista suma minima pentru comanda, iar atunci când nu mai doriți sa mai primiți oferta la zi ,trebuie doar sa dați click pe butonul de “dezabonare” și automat sunteți scos din  din baza de date și nu veți mai primi ofertele noastre .

Dacă doriți mai multe detalii, nu ezitați sa ne contactați la admin@legumebio.ro

Bine ai venit în lumea bio

Vrei legume și fructe proaspete? Înscrie-te și vei putea să începi să comanzi chiar acum.

Înregistrează-te